Lekker en handig lunchen met de Yumbox

Dit schooljaar probeer ik lekker en goed te lunchen. Ik heb van die periodes dat ik compleet geen zin heb in brood en daarom ging ik op zoek naar alternatieven. Via Pinterest kwam ik bij het idee voor ‘salad in a jar‘. Op zich een prima manier om een salade mee naar je werk te nemen. Ik kon deze een dag van te voren al klaarmaken en met de dressing in een apart bakje werd het nog iets lekkerder. De dressing onderin zoals ik had gelezen op diverse sites beviel me niet altijd even goed. Maar toen ontdekte ik iets op Facebook wat ik wel moest hebben: de Yumbox. Ken jij de Yumbox nog niet? Dan moet je zeker even verder lezen. Ken jij de Yumbox al wel en zou je deze wel willen hebben? Lees dan ook zeker even verder!

Ik leerde Yumbox kennen via de groep ‘Bento ideeën en Yumbox lunches‘ op Facebook. Een geweldige pagina waar je meteen honger van krijgt. De leden van de groep delen de meest geweldige, gezonde, lunches voor zichzelf en hun kinderen. Ook worden er veel ideeën voor ‘monkey platters’ gedeeld. Soms vraag ik me wel af hoe iedereen het doet, maar leuk is het zeker.

De Yumbox is een lunchtrommel met daarin een aantal verschillende vakken. Zelf heb ik de box met vier vakken, maar hij bestaat ook met zes vakken. Op de site had ik gelezen dat je in de vakken zelfs yoghurt of saladedressing kon doen. Dat heb ik natuurlijk getest en inderdaad bleef het netjes zitten in het vakje waar het hoorde. De Yumbox biedt mij de mogelijkheid om nog steeds die lekkere salade mee naar school te nemen, maar er ook wat anders bij te eten. Dit hoeft nu niet in een apart bakje, maar alles gaat in dezelfde trommel. Naast mijn lunch geniet ik nu dus regelmatig van wat nootjes die in één van de bakjes gaan. Ik kan wel zeggen dat ik fan ben van de Yumbox.

Winactie Yumbox

In samenwerking met De Bentofabriek mag ik een Yumbox weggeven. Ben jij die leerkracht die deze ook graag wil gebruiken om lekker en handig te lunchen? Reageer dan hier met jouw favoriete lunch. Ik wil de Yumbox wel echt laten winnen door een leerkracht dus het is wellicht handig als je deelneemt met je schoolmail, zodat ik dat meteen kan zien.

Winactie Drink in the Box

Ik begrijp natuurlijk dat er meer fans zijn van de producten van De Bentofabriek. De winactie voor de Yumbox wil ik exclusief voor leerkrachten houden, toch grotendeels mijn publiek, maar…ik mag ook een Drink in the Box weggeven. Dit is een lekvrije drinkbeker in de vorm van een pakje. Pas zag ik er één bij een leerling op school en het is echt een fantastisch product. De overblijfmoeders werden al helemaal enthousiast toen ik aangaf dat ik binnenkort een winactie mocht gaan houden met dit product. Wil jij voor jouw kind een Drink in the Box winnen? Laat dan een reactie achter, hier of op facebook, met de naam en leeftijd van jouw zoon of dochter.

Op dinsdag 14 maart zal ik de winnaars bekend maken.

Anita, gefeliciteerd! Jij hebt de yumbox gewonnen!

Wing, jij bent de winnares van Drink in the Box!

 

Share Button