Boekenbingo: Welterusten… Kleine Beer – Martin Waddell

Thuis ben ik druk met het lezen van de dikkere boeken van de Boekenbingo, maar ik wilde het nu ook weleens een keer combineren met mijn werk. ’s Ochtends bij het begroeten van mijn collega zag ik toevallig het boek Welterusten…Kleine Beer bij de kleutergroep in de boekenkast liggen en dit boek moest ik nog lezen. Van mijn collega mocht ik het lezen en zo werd dit het eerste boek van de Boekenbingo dat ik voor heb gelezen aan mijn groep, maar in totaal alweer het 24e boek.

Het verhaal
Kleine Beer kan niet slapen. Het is zo donker! Geduldig komt Grote Beer hem telkens weer geruststellen.
Iedere keer brengt hij een groter lichtje mee…

welterusten... kleine beer - juf Inger

Wat vind ik van het boek?
Het was lang geleden dat ik een prentenboek voorlas aan mijn groep. Momenteel lees ik hen het boek Superjuffie in de soep voor, maar dat werd voor een dag even een ander boek. Zowel ik als de leerlingen genoten van het voorlezen van dit prentenboek. Er werd erg gelachen om de herhaling in het boek. De derde keer praatten de leerlingen gewoon mee. Ik vond het een mooi verhaal met een prachtig einde. De platen bij het boek maakten het verhaal nog mooier. De laatste prent zou ik zo als poster in mijn klas ophangen.

welterusten... kleine beer

 

 

 

 

€13,95

Share Button