Leuk dat u interesse heeft om te adverteren op jufinger.nl. Deze site is ontstaan in oktober 2013, na eerst sinds augustus 2011 als blog gedraaid te hebben.
Op de site vindt u berichten voor en over het basisonderwijs. Naast lesmateriaal voor diverse groepen, schrijf ik blogs over wat ik meemaak in de klas en over bijvoorbeeld studiedagen en cursussen. Daarnaast deel ik recensies over onderwijsgerelateerd materiaal. Hierbij is te denken aan onderwijsliteratuur en kinderboeken, maar ook over De Schooldag Planner en een handige drinkfles van Tupperware heb ik een review geschreven.

De bezoekers van jufinger.nl zijn vooral leerkrachten uit het basisonderwijs. Mijn website is vooral gericht op leerkrachten van de groepen 3 t/m 8 en het grootste gedeelte van mijn bezoekers zijn leerkrachten uit die groepen.

STATISTIEKEN (augustus 2017)

+ 51.000 paginaweergaven
+ 20.000 sessies
+ 13.000 unieke gebruikers

Facebook: + 3800 volgers
Twitter: + 2600 volgers
Pinterest: + 5000 volgers
Instagram: + 850 volgers

ADVERTEREN

Er zijn verschillende mogelijkheden om te adverteren op www.jufinger.nl, De mogelijkheden kunnen ook gecombineerd worden.

1. Boekrecensie: Ik ontvang een recensie-exemplaar van het boek en zal daar een recensie over schrijven.
2. Productreview: Ik ontvang het product en zal daar een recensie over schrijven.
3. Winactie: Alleen mogelijk in combinatie met een recensie of review. In overleg wordt bepaald hoe de bezoekers van mijn website kans kunnen maken om het boek of het product te winnen.
4. Gesponsorde post: Ik schrijf een verslag over een onderwijsgerelateerd evenement.

De berichten op mijn website worden geschreven door mij of door gastbloggers waar ik dat mee heb afgesproken. Het is niet mogelijk om een door u geschreven bericht te plaatsen op mijn website. Wel kan er in overleg aandacht besteed worden aan door u gewenste informatie die in het bericht zal moeten staan.

Het bericht op de site zal na plaatsen via social media gedeeld worden.

Bent u geïnteresseerd in één van de mogelijkheden om te adverteren dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@jufinger.nl. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met u op.

Share Button

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *